MicroNet Cloud Backup

En backup-løsning er et must, hvis din server eller din eller en af dine medarbejderes bærbare bliver stjålet. 

MicroNet Cloud Backup sikrer din data i et af landets bedste og mest sikre servercentre, DIX’en i Lyngby, som er det statsejede internetknudepunkt.

Gør hverdagen lettere med automatisk backup

  • Backup foregår automatisk, når du er online. Har du med andre ord én gang taget backup, behøver du aldrig mere tænke på backup. Du er sikret.
  • Du kan tilslutte lige så mange computere, som du vil, til din MicroNet Onlinekonto. Du betaler kun for den plads, du bruger, og ikke pr computer.
  • Backup foregår i baggrunden og forstyrrer ikke dit øvrige arbejde på computeren. Programmet finder selv ud af, hvor meget båndbrede, der er til rådighed.
  • Du har adgang til dine filer over alt i verden, blot du kan komme online. Du kan altså nemt arbejde hjemmefra eller finde dokumenter frem, når du er eksempelvis er på kundebesøg.

Med MicroNet Cloud Backup betaler du kun for serverpladsen og ikke for antal computere, antal filer eller trafikmængde.

 

Priser for backup-løsninger gennem MicroNet:

10 GB : 1.200 kr. om året
25 GB : 2.500 kr. om året
50 GB : 5.000 kr. om året
100 GB : 10.000 kr. om året

Alle priser er ekskl. moms.

 

Der er ingen besværlige installationer. Når softwaren er installeret, foregår det hele automatisk.

Der bliver automatisk taget kopi af skrivebord, mine dokumenter og mailprogram. Du kan naturligvis selv vælge, hvilke filer og mapper, der skal tages backup af.

Der findes mange former for backup, og sikkerheden svinger utrolig meget. Derfor bør du sikre dig, at din leverandør af backup lever op til de højeste standarder.

Datacenter og udstyr

Dine data bliver lagret i vores sikrede datacenter på DIX’en. Alle data ligger på redundante HP-servere.

Servercenteret er udstyret med batteri- og diesel backup og avanceret brandslukningsudstyr.

Når dine filer er gemt på serverne, bliver de kopieret til en RAID1 10-diskarrays (3 ud af 5 diske skal gå ned samtidigt, før der mistes data). Derefter bliver hver server kopieret i real time til en backup-server. MicroNet gør alt for at beskytte dine filer optimalt.

 

Du er meget velkommen til at kontakte MicroNet omkring sprøgsmål til backup. Vi træffes på tlf.: 4580 5843 eller på mail: support@micronet.dk.